Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je středa 24. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

Miss Girl 2010 se stala studentka slánské OA

foto
Čerstvá Miss Girl! 2010! Eva Müllerová.

Oblíbeným čtením současných náctiletých děvčat je bezesporu čtrnáctideník BRAVO GIRL!, který svým čtenářkám radí jak se dobře a moderně obléknout a nebrání se ani otázkám souvisejících s dospíváním, prvními láskami, rodinnou či školní problematikou.

Každoročně pak tento časopis pořádá i soutěž talentovaných dívek, které se chtějí v budoucnu stát modelkami. Loni získala titul „Miss Girl! 2010!“ šestnáctiletá Eva Müllerová, která studuje první ročník Obchodní akademie Edvarda Beneše ve Slaném.

Jak jste se dostala k této soutěži, ve které jste byla tak úspěšná?

To bylo tak, že jsem si prohlížela na internetu obrázky z předchozího ročníku a přitom jsem si říkala, že bych to mohla také zkusit. Proto jsem se přihlásila, ale po finálovém castingu jsem skončila až jako třináctá finalistka – tedy náhradnice.

Tomu nerozumím…

Ve finále bylo jen dvanáct holek a já byla třináctá pro případ, že by se některé něco stalo. Nestačila jsem to ani obrečet, když jsem dostala e-mail, že skutečně jedna nemůže nastoupit a že ji mám nahradit. Doposud nemám tušení co se jí vlastně stalo a proč nenastoupila. Měla jsem tedy to štěstí, že jsem se dostala nejen do finální dvanáctky, ale nakonec jsem „to“ na finálovém večeru, který se uskutečnil v pražském music clubu „Óčko“, vyhrála. Jelikož jsem původně byla jen náhradnicí, tak jsem s vítězstvím vůbec nepočítala a dost dlouho mi trvalo, než jsem uvěřila, že je to skutečně pravda.

Prozraďte mi, jak probíhá takový „casting“ ?

Na prvním castingu jsme se musely představit porotě a musely jsme se před ní projít ve střevících na podpatcích a v plavkách. Pak následovalo další kolo, kde se už vybírala finálová dvanáctka. Castingy soutěže Bravo Girl! probíhaly v Praze v nakladatelství Bauer Media.

Vzpomenete si kdo zasedal v porotě?

V porotě zasedala ředitelka Czechoslovak Models Milada Karasová, světoznámá modelka Pavlína Němcová, Iva Klímová a její kolega z milánské agentury Major models a šéfredaktorka Bravo Girl! Mirka Srdínková.

Nepochlubila jste se, že jste z finálového večera odjela na skútru, který jste tam jako čerstvá Miss dostala…

No, skútr jsem sice vyhrála, ale zatím odpočívá, protože ještě na něj nemám řidičský průkaz. Ten si chci udělat na jaře a na jaře a hlavně o prázdninách ho určitě využiji.

Vraťme se ještě k modelingu. Ten chcete dělat v budoucnu profesionálně?

Ano, to bych chtěla a přiznám se, že je to můj velký sen. Ráda bych předváděla oblečení od Diora nebo jiných světových módních značek, ať už by se jednalo o oblečení klasické nebo sportovní. Mým velkým vzorem je Pavlína Němcová nebo Andrea Veršová, ale vím velmi dobře, že k tomuto snu mám ještě hodně daleko. Prozatím jsem pro agenturu Czechmodels nafotila setkartu, zkusila si focení do katalogu a absolvovala i první casting na pražský fashion week.
Byla byste moc smutná, kdyby se tento Váš sen nesplnil?

V takovém případě by mne těšilo pracovat jako letuška, protože mne baví cestování a poznávání cizích zemí. I to byl možná jeden z důvodů proč také studuji obor „cestovní ruch. Snad od svých tří let jsem jezdívala s rodiči téměř každoročně na zahraniční dovolené, ať už to byla Itálie, Chorvatsko, Španělsko nebo i Kuba. Nejdále jsem byla na ostrově Martinik.

Také s rodiči?

Ba ne, to bylo v roce 2009 s juniorským týmem Fit studia Venuše z Kladna jsme na světovém šampionátu Fisaf World fitness Championship a Fisaf World cadet Cup reprezentovaly český sportovní aerobik.

A jak jste tam uspěly?

Ano, a dopadly jsme celkem dost dobře. V poměrně silné konkurenci jsme si vybojovaly titul vicemistryň světa v kategorii fittnes step.

Co Vašim úspěchům říkají rodiče a kamarádi?

Rodiče jsou určitě na mne pyšní a podporují mne. I tím, že mne na nejrůznější soutěže sami vozili. Fandili mi nejen oni, ale i kamarádi a kamarádky.

Nezanedbáváte pro tyto soutěže školu?

Určitě ne. A takový zeměpis nebo matematika mne doopravdy baví.

A jazyky?

Myslím, že se slušně domluvím anglicky, i když by se to ještě mohlo zlepšit. A na škodu nebudou ani další jazyky, protože ty bych mohla dobře uplatnit jak v modelingu nebo na palubě letadla.

Prozraďte mi ještě jaké máte koníčky?

Kromě sportovního aerobiku jsem chodila také na kreslení a učila se hrát na klávesy. Jinak mám hrozně ráda psy a určitě bych si ráda nějakého pořídila. Líbí se mi větší plemena jako je například bernský salašnický nebo zlatý retrívr.

Co děláte, že tak dobře vypadáte?

Ani nevím. V podstavě vlastně nic mimořádného. Samozřejmě, že se snažím, abych neztloustla. Plavu, běhám a jezdím na kole, jím zdravé věci, určitě se nepřejídám, ale žádnou dietu držet nemusím.

Jaké máte plány pro nejbližší měsíce?

Ráda bych se zúčastnila soutěže v aerobiku, které se bude konat na jaře v Austrálii a také nás kromě několika soutěží v České republice čeká mistrovství světa v italském Turině

Vladimír Rogl
09. 03. 2011, 12:47


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Marek
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát