Kliknte zde
Dobré ráno, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je úterý 28. září 2021 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

Nabízejí jen maximálně opracované a čerstvé maso z českých chovů

Kliknutím zvětšit
Pohled do interiéru prodejny ve Slaném. Foto Libor Pošta

O maso a uzeniny z chladicích pultů prodejen ve Slaném, Ouvalově ulici, Kladně, ulici Arménská, a v Litoměřicích, ulici Kamýcká, které jsou součástí prodejní sítě Novák maso – uzeniny, je nebývalý zájem. Nejen o tom jsem se bavil s Milanem Kuchtou, franšízovým partnerem společnosti Novák maso – uzeniny, který je provozovatelem výše uvedených prodejen.

- Hlavní grilovací sezóna právě začíná, a jak jsem viděl v chladicích pultech, vaši zákazníci si mohou vybrat z velmi bohatého sortimentu mas na grilování. Co byste jim doporučil?

Něco doporučit je velmi těžké, protože všechna masa na grilování jsou velmi chutná, a také čerstvá. Připravujeme je každý den. Ale přece jen bych vyzvedl marinovanou plec s kostí. Ta je skutečně výborná a také velmi žádaná, stejně jako marinovaná krkovička s kostí i bez kosti.

- Všiml jsem si, že každých 14 dní pro vaše zákazníky připravujete nějaké slevové akce, takže předpokládám, že v nich budete pokračovat i o prázdninách...

Ano, každých 14 dní pro naše zákazníky připravujeme zajímavé slevové akce a samozřejmě, že našich akčních cen se zákazníci dočkají i o prázdninách. Informace o těchto slevových akcích získáte ne webových stránkách Novák maso – uzeniny, na plakátech u našich prodejen a na letácích, které se distribuují k našim zákazníkům.

- Co je nyní největším hitem v uzeninách?

Jednoznačně špekáčky, libové párky a klobásy, které jsou velmi kvalitní. Některé klobásy mají obsah masa vyšší než 90 %!

- Prodejny Novák maso – uzeniny ve Slaném, Kladně a Litoměřicích jsou vyhlášené nabídkou velmi chutných polotovarů, které mohou být pro lidi, kteří teď směřují někam na výlet či dovolenou vítaným, vhodným zpestřením jídelníčku. Co jim můžete nabídnout?

Kromě chutných polotovarů nabízíme nově i hotová jídla, například španělského ptáčka, svíčkovou s knedlíkem atd. Velký zájem je o ochucenou sekanou, kterou si děláme sami, je to naše specialita, a naši zákazníci ji čile kupovali i v období velkých veder, což nasvědčuje tomu, že je opravdu vynikající. Dále můžeme nabídnout teplé karbanátky, pečený bůček, kuřecí čtvrtky a další chutné polotovary.

- Jaký je zájem o ta hotová jídla?

Zájem je opravdu velký, takový jsem nečekal. Občas po takovémto obědu sáhnu i já, a jak s chutí, tak s porcí jsem vždy velmi spokojen.

- Vaše obchodní filosofie je taková, že na prvním místě je kvalita nabízeného masa...

Ano, každý den se snažíme o to, aby maso, které nabízíme zákazníkům, bylo co nejvíce opracované a hlavně čerstvé! To je v této branži naprosto zásadní. Kuchařka či hospodyňka tak může maso nakoupené u nás hned porcovat a dále s ním pracovat a nemusí ho ještě půl hodiny ořezávat.

- Jak to v blízké budoucnosti vidíte s cenami masa a masných výrobků, když většina obchodníků „straší“ se zdražováním?

My se snažíme udržet ceny na nějaké rozumné úrovni, a pokud nabízíme jen maso z českých chovů, tak v tomto ohledu to není vůbec jednoduché.

- Jak lidé nakupovali maso a uzeniny během koronavirové pandemie a jak ho nakupují nyní, když pandemie odeznívá?

Vzhledem k tomu, že byly zavřené školy, školky, veškeré jídelny, restaurace atd., a lidé si ve velké míře vařili doma, jsme zaznamenali výrazný nárůst prodeje masa a uzenin. Takže během pandemie se v našich prodejnách tvořily dlouhé fronty zákazníků. V současné době, kdy je v podstatě vše otevřeno, se to vrátilo do nějaké lepšího standardu, na který jsme byli zvyklí před pandemií. A nás velmi těší, že zákazníci mají skvělou paměť, že vědí, kam mají zajít pro opracované a čerstvé maso z českých chovů.

Děkuji za rozhovor.

Libor Pošta
15. 07. 2021, 16:45


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Václav
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

44.66%

Spíše ano
graf

17.50%

Spíše ne
graf

14.20%

V žádném případě
graf

23.64%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 2183
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát