Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je sobota 20. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Nejmenší slánské fotbalisty navštívil senátor Alexandr Vondra

Kliknutím zvětšit
Senátor Saša Vondra předává cenu nejlepšímu střelci turnaje

V sobotu prvního května se na fotbalovém stadiónu SK Slaný odehrál letos již třetí turnaj v kopané pro nejmenší děti. Na trávníku se mezi sebou utkalo pět družstev. Dva domácí týmy, dále Králův Dvůr, Kladno a favorizované Neratovice.

Pořadatel turnaje domácí Slaný by mohl nasadit dokonce další dvě družstva, vždyť má v kádru minipřípravky kolem šedesáti hráčů. Jak také řekl předseda klubu Zdeněk Hořejší, klub se malým adeptům kopané usilovně věnuje a letos pro ně bude uspořádán podobný turnaj ještě jeden.

U příležitosti této akce došlo také k velmi příjemné události. Vedení klubu převzalo od senátora Litoměřicka a Slánska a nadačního fondu Kalich Alexandra Vondry významný finanční dar ve výši 25 tisíc korun, za který byly pořízeny bezpečnostní nové branky pro mládež. Senátor Vondra předal šek na uvedenou částku předsedovi Zdeňkovi Hořejšímu za přítomnosti starosty města Ivo Rubíka a společně se pak také zúčastnili slavnostního vyhlášení vítězů a předali hráčům medaile a drobné ceny.

Samotný turnaj přinesl velmi líté boje, které byly provázeny neuvěřitelným zaujetím všech hráčů. Již v prvním zápase domácí A tým jen remizoval s Královým Dvorem a ani druhý zápas domácí rezervy a porážka 0:14 s Kladnem jistě přítomné rodiče a fanoušky neuspokojila. Navíc v třetím utkání Slaný A drtivě prohrálo s favoritem z Neratovic 0:7 a béčko posléze rovněž, ale jen o pět gólů s Královým Dvorem. Beznadějná situace domácích týmů se začala alespoň v případě silnějšího áčka vylepšovat až v dalším vzájemném zápase, kdy áčko porazilo béčko 7:0. Rozhodující duel pro zajištění bronzové příčky pak přineslo utkání Slaného A s Kladnem. Domácí hráči téměř celý zápas prohrávali vlastní brankou, ale minutu před koncem dokázali po kopu z rohu vyrovnat. A protože vyhráli penalty, které se kopaly po každém zápase, rozhodli pro sebe souboj o bronzové medaile. Kladno skončilo čtvrté. Celý turnaj vyhrály s převahou Neratovice, které v posledním zápase deklasovaly 10:0 druhý tým turnaje Králův Dvůr. Páté místo obsadilo domácí béčko, které se v turnaji bohužel gólu nedočkalo.

Sláva Pilík
04. 05. 2010, 11:38


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 6. Čtenáři celkem udělili: 22 bodů. Průměrný počet bodů: 3.67

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Alexandra
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.33%

Spíše ano
graf

17.58%

Spíše ne
graf

15.16%

V žádném případě
graf

23.93%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3021
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát