Klikněte zde
Dobrý den, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je sobota 27. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Střelecký koncert fotbalistů Slaného odnesl Milín debaklem

Kliknutím zvětšit
Proti střele slánského Hořejšího (č.7) neměl brankář hostí Vančát žádnou šanci. Slaný - Milín 7:1. Foto Sláva Pilík

Ten, kdo jen sleduje výsledky I.A třídy v novinách, by si na domácí SK Slaný patrně ani v pátém kole nevsadil. Vždyť domácí fotbalisté zatím vše prohráli a byli třetí od konce s šestigólovým mankem ve skóre. Ten, který ale viděl alespoň domácí zápasy, jistě věřil, že už se jednou musí hráči Slaného se zaslouženými body potkat. A to se také v sobotu 4. září stalo. SK Slaný předvedlo proti Lignetu Milín, jež získal už tři body, takový koncert, že výsledkem bylo sedm branek v síti hostí.

Slánští soupeře po celý zápase zjevně převyšovali kombinačně a když už ve druhé minutě utekl po levé straně Hadrika a mezi obránci přesně nahrál nabíhajícímu Hořejšímu, který skóroval, hodně to domácí tým uklidnilo - 1:0. Od té doby kombinovali hráči s velkou jistotou a zjevnou pohodou na kopačkách. Přišla osmá minuta a nádherný centr Tauše za obranu, kam naběhl Urban a jeho přihrávku zúročil Hadrika znamenal vedení 2:0. Poté měl jednu z dalších šancí Mištěra, ale jeho točená střela k tyči byla příliš měkká, míč na trávě srovnal svou dráhu a minul tyč o pár decimetrů. V 18. minutě znovu zvyšovali skóre domácí a znovu po dobré kombinaci neúnavného Hadriky s Hořejším, který podobně jako na začátku zápasu nedal vybíhajícímu brankáři žádnou příležitost zasáhnout.

Tříbranková katastrofa v síti hostů nedala spát jejich trenéru, které brzy poté střídal do obrany a zálohy hned dva hráče najednou. To mu ale moc platné nebylo, jelikož brzy poté po kombinaci Hadriky a Urbana dorážel do branky a završil svůj hattrick Hořejší - 4:0. Stejný hráč měl poté další dvě šance, ale svou bilanci už nerozšířil. Střelecký koncert Slaného ale přesto pokračoval. Ve 45. minutě potáhl Hadrika míč až k malému vápnu a jeho zpětnou přihrávku z 20 metrů prudkou střelou k tyči využil Urban - 5:0.

Přestávka mezi oběma poločasy domácím chuť do hry nevzala. Již od úvodních minut jasně Milín přehrávali a v rozmezí první desetiminutovky měli čtyři tutové šance včetně nastřeleného břevna, z nichž až ta poslední v 54. minutě po přihrávce Hadriky Landvojtovičovi znamenala stav 6:0. A když byl v 58. minutě ve vyložené pozici sražen Hořejší a rozhodčí Brožek nařídil proti hostům penaltu, tito byli zralí na pověstný „ručník“. Tauš totiž pokutový kop bezpečně proměnil a Milín se mohl ve zbývajících dvaatřiceti minutách prožít pěkné trauma a dočkat i dvojciferné porážky. Šance na to domácí měli, ale při vědomí výše skóre se dlouho nic nezměnilo. Až téměř v samém konci zápasu zaplatilo Slaný přece jen za menší soustředěnost daň, hosté pronikli rychle obranou a zaznamenali svůj čestný úspěch - 7:1.

„Dnešní výkon hráčů hodnotím velmi dobře. I herní projev byl znovu pěkný. Říkám znovu, protože i v předcházejících zápasech jsem hráli dobře jen tomu výsledky neodpovídaly. Dnes jsme byli velmi produktivní a již v počáteční fázi zápasu, která nám zatím většinou dobře vychází, jsme dali i branky. Důležité je, abychom v dalších zápasech dál hráli svou hru a k tomu stejně jako dnes přidali góly. Pak věřím, že se setrváním v I.A třídě nebude mít tento tým problém,“ řekl po zápase pro Slánské listy trenér Grabmüller.

SK Slaný - Lignet Milín 7:1 (5:0)

Sestava SK Slaný: Sedláček - Majtaník, Hrdlička, Hořejší (69. Čablík), Vimr (64. Kozák), Urban, Tauš, Mrština, Hadrika, Hafenrichter, Landvojtovič (76. Zíma). Trenér Karel Grabmüller. Rozhodčí: Brožek - Brda, Fejfar.

Sláva Pilík
07. 09. 2010, 10:42


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Vlastislav
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.29%

Spíše ano
graf

17.58%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.95%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3031
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát