Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je pátek 19. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: SK Slaný předčilo Senomaty v záloze i v útoku

Kliknutím zvětšit
Slánský Zima (15) uniká senomatskému Máchovi. Senomaty - Slaný 0:2. Foto Sláva Pilík

SK Senomaty - SK Slaný 0:2 (0:1)

Ve 24. kole I.B třídy zajížděli slánští fotbalisté na horkou senomatskou půdu. Domácí tým měl do té doby o čtyři body více a o to se zdála pozice hostí složitější. Slaný ale předčilo Senomaty velmi dobrou hrou zálohy, kde dominovali Tauš a Mištěra. Hosté se mohli také opřít o dobrou hru útoku, kde praktikovali své útočné snahy přes bystrého Zimu, ale hlavně velmi pohyblivého a útočně naladěného Husárka. Slaný mělo také první šanci v 19. minutě, ale technická střela Průchy byla příliš slabá na to, aby si s ní senomatský Červený neporadil. První gól padl ve 24. minutě. Nejdříve měli po trestném kopu několik možností při závaru před slánskou brankou domácí, ale hosté založili rychlý protiútok, na jehož konci se prosadil střelou z běhu Tauš - 0:1.

Senomaty se snažily snížit, ale jejich snahy byly v útoku jen platonické a hráči ohrožovali branku Slaného jen ze standardních situací, jejichž zakončení bylo ale nepřesné.

Ve druhé půli pokračoval stejný obraz hry. Senomaty jako by hrály bez chuti, zato hosté hýřili nápady při svých kombinacích. V 60. minutě vybojoval Husárek míč uprostřed hřiště, poslal je do středu zálohy a hosté brzy přešli k útoku Mištěrou po levé straně. Slánský záložník přešel přes krajního obránce a poslal přízemní centr do vápna. Na odražený si naběhl před pokutovým územím Hrubík a nechytatelnou střelou do šibenice senomatské branky zvýšil na 0:2.

Po druhé brance Senomaty poněkud otevřely hru, tlačily se do útočení ve snaze vyrovnat, ale obrana Slaného je do větší šance nepustila. Domácí tak zahrávali jen více standardních situací, ale střely z nich mířily mimo. Naopak z protiútoků měli šance slánští hráči, například Husárek a také Mištěra, který mířil jen těsně vedle levé tyče domácí svatyně. Čestnou branku mohli dát domácí přece jen pár minut před koncem, ale střela hlavou po Máchově centru skončila na břevně Sáblovy klece.

Hosté tak získali zaslouženě všechny tři body a domácí v zápase, ve kterém šlo hlavně o prestiž než o důležité body, překvapivě propadli.

Branky: Tauš a Hrubík (oba Slaný). Rozhodčí: Jarolímek - Plesl, Kelner.

SK Senomaty: Červený - Trešl, Kohout, Havel, Štiller, Mácha, Fronk, Klouček, Sekyra, Pichner, Korčák (střídali Kodeš a Hůla).

SK Slaný: Sábl - Kuhn, Hrubík, Hrdlička, Průcha, Volf, Tauš, Mrština, Husárek, Zima, Landvojtovič.

Sláva Pilík
08. 06. 2009, 10:09


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 3. Čtenáři celkem udělili: 13 bodů. Průměrný počet bodů: 4.33

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Marcela
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.33%

Spíše ano
graf

17.58%

Spíše ne
graf

15.16%

V žádném případě
graf

23.93%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3021
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát