Klikněte zde
Dobré ráno, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Slaný přejelo Zichovec, o postupu ale rozhodne až poslední kolo

Kliknutím zvětšit
Cimrman (Slaný) se snaží získat míč proti Snovickému ze Zichovce. Slaný - Zichovec 3:1. Foto Sláva Pilík

SK Slaný "B" - SK Zichovec "A" 3:1 (2:0)

Proti soupeři z druhé poloviny tabulky byl domácí tým, který III. třídu vede, jistě favoritem. V předposledním kole byla v sázce nejen prestiž lídra, ale také možnost slavit o kolo dříve postup do vyšší soutěže. To by ale domácí museli získat tři body a Hrdlív, který v sobotu 13. června hrál ve stejnou dobu na hřišti silných Tuřan, by musel zaváhat. Tato teorie se nesla celým zápasem Slaného a činovníci domácího klubu sledovali nejen hru na hřišti ale také SMS zprávy z Tuřan o průběhu tamního zápasu.

Domácí začali utkání příliš opatrně, a tak prvních deset minut měli překvapivě více ze hry Zichovští. Brankář Vokal a obrana v čele s levým bekem Čablíkem ale všechny náznaky gólových situací hostí dokázali likvidovat. Po úvodní desetiminutovce se začali Slaňáci osmělovat a podnikli několik nadějných útočných akcí. Možná tomu přispělo i to, že Hrdlív v tu dobu již vedl v Tuřanech 1:0. Ve 26. minutě zahrávali domácí rohový kop, hosté zcela zapomněli na hranici malého vápna na Čablíka a ten zcela v pohodě hlavou otevřel skóre - 1:0.

Domácí gólový úspěch motivoval k dalším útočným snahám, i když v několika dobrých akcích se hlavně zásluhou pohyblivého Novotného ocitli i hosté. Jejich snahy ale dokázal brankář Vokal spolu se slánskou obranou likvidovat. Naopak to bylo znovu Slaný, které zvýšilo, když se Peška nenechal odradit nevýhodnou pozicí v souboji s Milkou, vybojoval míč a jeho přihrávka našla zcela osamoceného kanonýra Kovaříka. Ten udělal kličku Kroutilovi a bylo to - 2:0.

Ve druhém poločase domácí zklidnili hru, funkcionáři poměrně v klidu sledovali průběh zápasu v Tuřanech, ale přesto přišel náznak dramatu. To když v 69. minutě si dal slánský tým vlastní gól a hosty tento fakt navíc velmi nabudil. Od té chvíle byli častěji před brankou Vokala, ale jejich centrované balóny hlavičkující hráči nedokázali trefit, takže míče končily mimo tři tyče. Domácí tým doplněný několika hráči, kteří již hráli za „áčko“, držel jednobrankový náskok a v době největšího náporu Zichovce se najednou prosadil tvrdý střelec Hrubík. Ten nejdříve nastřelil břevno, aby tři minuty před závěrečným hvizdem zčistajasna naběhl na zpětnou přihrávku na hranici velkého vápna a prudkou střelou „z voleje“ zcela zaskočil Kroutila trefou do šibenice.

Po velmi rozvážném a jistém výkonu všech hráčů vyhrálo Slaný B nad Zichovcem přesvědčivě 3:1. Jelikož ale oba první týmy tabulky vyhrály, rozhodne se až v posledním kole soutěže, kdy Slaný nesmí prohrát, aby dosáhlo postupu.

Branky: Čablík, Kovařík - vlastní. Rozhodčí: Najman - Chába, Balej.

SK Slaný: Vokal - Čablík, Ždárek, Šindler, Průcha (46. Hrubík), Cimrman, Lorenc, Střeska, Landvojtovič (46. Patč), Kovařík (65. Volf), Peška.

SK Zichovec: Kroutil - Vágner, Milka, Korbel, Hlíza, Snovický, Novák, Kostelecký, Červenka, Novotný , Kokeš (76. Kemr).

Sláva Pilík
14. 06. 2009, 21:02


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 3. Čtenáři celkem udělili: 5 bodů. Průměrný počet bodů: 1.67

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Jirka B. - 15. 06. 2009, 20:51:55
Slaný přejelo Zichovec ???
V sbotu jsem byl osobně přítomen na zápase Slaný B - Zichovec a dovolím si tvrdit, že k žádnému přejetí nedošlo. Naopak Zichovec svým výkonem mile překvapil a mnoho nescházelo a Slaný mohlo přijít o cenné body. Titulek je matoucí a článek příliš proslánský.

Dnes má svátek Oto
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát