Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Slánští fotbalisté letos poprvé doma prohráli

Kliknutím zvětšit
Situace po prvním gólu v síti Slaného. Smutní domácí (ve žlutém) neproměnili své šance a celkem čtyřikrát inkasovali.

Přestože fotbalisté SK Slaný v jarní polovině I.A třídy na svém hřišti zatím neprohráli a ze tří utkání při impozantním skóre 11:1 ztratili body jen remízou z vedoucími Černolicemi, přišlo v dalším domácím duelu nemilé překvapení. Hosté z Petrovic u Sedlčan jsou v tabulce níže než SK Slaný a v prvním utkání na podzim se Slaňáky doma prohráli 1:2, ale stovka diváků se přesto nedočkala gólové domácí přehlídky, ba právě naopak. Domácí po nepříliš výrazném výkonu podlehli vysoko 1:4.

Přitom od začátku zápasu byl přece jen favorizovaný domácí tým o něco lepší a již v první čtvrthodině se dostali jeho hráči do několika slibných šancí. Větší příležitost ale měli hosté, kteří na začátku druhé čtvrtiny nastřelili tyč domácí branky. Slánští se ale dál tlačili do útoku, ovšem přechod do šancí byl až příliš komplikovaný. Na druhé straně hosté spíše bránili a čekali na vhodnou příležitost k brejkům. Ve 31. minutě domácí brankář Sábl neudržel míč po střele hostů v rukou a dobíhající Kudrna přivedl hosty do vedení - 0:1. Gól začal černou čtvrthodinu prvního poločasu. O čtyři minuty později neuhlídala domácí obrana agilního Kiliána, který z hranice malého vápna hlavou zvýšil na 0:2 pro hosty. A aby tomu nebylo dost, ve 39. minutě udělal Sábl chybu, když neudržel míč po centru v rukou a dobíhající Turek velmi pohodlně skóroval potřetí. Naštěstí domácí do konce poločasu dokázali alespoň snížit výstavní trefou Hrdličky z trestného kopu po faulu na Tauše.

Naděje diváků vyrovnat stav zápasu se domácí snažili realizovat hned od začátku druhé půle a hra se odehrávala převážně na polovině Petrovic. Šance výborně hrajícího kapitána Majtaníka, Mrštiny ani Hadriky ale gólem neskončily, jelikož vždy byl proti dobře chytající petrovický brankář Hejl.

A tak se znovu naplnilo známé, ale nepopulární „nedáš - dostaneš“. Srovnat stav totiž mohli domácí i v pětiminutovce mezi 80. a 85. minutou, smůlu ze svých kopaček ale neodlepili. Naopak chvíli před koncem se na brejk neustále číhající hosté dočkali. Pronikli do příliš otevřené obrany a zcela volný Kilián stvrdil poměrně zbytečnou porážku domácího týmu.

SK Slaný tím kleslo již na 9. místo a bodově se na něj dotáhly nejen vítězné Petrovice, ale stejně bodů má i jedenáctá Nová Ves. Slaný má sice zápas k dobru, ovšem jde o derby s velmi dobrým SokolemVraný, který ve stejném kole vyhrál 7:3 nad Novou Vsí. Derby se hrálo ve čtvrtek 19. května, ovšem již po uzávěrce tohoto vydání Slánských listů.

SK Slaný - SK Petrovice 1:4 (1:3)

SK Slaný: Sábl – Landvojtovič, Majtaník, Kuba, Hrdlička, Mrština, Tauš, Urban, Kozák (46.Vimr) – Hadrika, Čablík (72.Zíma). Trenér Grabmüller.

Sláva Pilík
17. 05. 2011, 12:52


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Oto
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát