Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je čtvrtek 28. března 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Fotbalisté Slaného deklasovali Vysokou

Kliknutím zvětšit
Domácí Jonák v souboji s hostujícím Hoffmannem. Foto Sláva Pilík

Sedmnácté kolo I. B třídy a čtvrté jarní utkání přivedlo na slánský pažit fotbalisty ze sedmého místa tabulky FK Vysoká. Druhý tým soutěže SK Slaný byl poměrně jasným favoritem i proto, že soupeř přijel bez několika opor.

Skóre zápasu se měnilo již po sedmi minutách. Po přihrávce Hrdličky na levé křídlo Kroupovi tento hráč prošel přes dva soupeře a křížnou střelou ke vzdálenější tyči neumožnil brankáři hostí zasáhnout - 1:0. Domácí dále drželi začátek zápasu pevně na svých kopačkách, ale v 18. minutě se musel domácí Klejna v brance hodně natahovat, aby konečky prstů raději vytěsnil na roh míč mířící nebezpečně k tyči.

Ve 25. minutě sehráli domácí další pěknou akci. Kapitán Tauš zpětnou přihrávkou uprostřed vápna oslovil Hořejšího a ten zcela neobtěžován přesně mířil do sítě podruhé - 2:0. Skóre zápasu mohl ještě zvýšit znovu Hořejší, ale jeho sólo na branku mu zmařil pádem pod nohy brankář hostí. Dědič. Třetí čtvrthodina první půle moc pěkného fotbalu nepřinesla. Hráči ubrali na tempu a vlažný přístup se domácím nemusel vyplatit ve 38. minutě. V rozehrávce si dávali tak dlouho přednost před vlastním vápnem až o míč přišli, ale střela hostí z uctivé vzdálenosti jejich branku naštěstí neohrozila.

Vlažné tempo z obou stran pokračovalo i po přestávce, diváci začali z hlediště dokoce radit, aby se konečně začal hrát fotbal. Oživení skutečně přišlo, když se do hry zapojil střídající Švásta. Za chvíli po vystřídání využil přihrávky Hadriky, uvolnil se do střelecké pozice před vápnem a přesně mířenou střelou k pravé tyči zaskočil brankáře hostí - 3:0. Od té doby domácí hráči jakoby měli znovu velkou chuť do hry. Dobře kombinovali, do hry se svižně zapojoval také střídající Landvojtovič na křídle a hra přinášela konečně vzruch a časté příležitosti, ovšem bez gólového efektu. V 89. minutě sehráli domácí snad nejpohlednější akci zápasu. Vimr i s míčem přesprintoval soupeře po křídle a ve vápně dobře se orientující Landvojtovič přesně poslal jeho přihrávku pod břevno branky hostů - 4:0.

Vítězství domácích bylo zcela zasloužené. V dalším kole zajíždí Slaný do Řepína, který má na vlastním hřišti velmi úspěšnou bilanci.

SK Slaný: Klejna - Hrdlička, Máj, Majtaník, Jonák, Tauš, Vimr, Kroupa, Mrština, Hadrika, Hořejší. Střídali: Husárek, Švásta a Landvojtovič. Rozhodčí: Brda - Brožek, Joglová.

Sláva Pilík
19. 04. 2010, 13:09


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 8. Čtenáři celkem udělili: 25 bodů. Průměrný počet bodů: 3.13

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Taťána
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.26%

Spíše ano
graf

17.60%

Spíše ne
graf

15.21%

V žádném případě
graf

23.93%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3005
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát