Klikněte zde
Dobrý večer, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je úterý 23. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Vedoucí Černolice na Slaný nevyzrály

Kliknutím zvětšit
Slánští fotbalisté hráli s vedoucím celkem I. A třídy nerozhodně. Skvělý výkon podal brankář Cílek. Foto Sláva Pilík

Ve 21. kole I.A třídy v kopané se slánští fotbalisté střetli na domácí půdě s vedoucím celkem tabulky a dosud jen jedenkrát poraženým týmem SK Černolice. Souboj s těžkým soupeřem byl pravou zkouškou kvalit slánského týmu, který na začátku jarní části tak trochu zaostává za výkony z podzimu loňského roku.

Hosté od začátku prokazovali svou kvalitu, v obraně byli velmi kompaktní a vepředu měli rychlé útočníky, z nichž Šilhavý už v první pětiminutovce slánskou obranou bez problémů pronikl. Jeho střela s opačnou falší ale naštěstí minula Cílkovu branku. Slánští hráli zpočátku s respektem, početněji zajišťovali obranou vozbu a v útoku jen těžko nacházeli skuliny k tomu, aby se dostali do nějaké příležitosti. A tak jedinou možnou šancí byl vysoký lob Tauše z dálky, který překvapený brankář Rozum jen taktak v desáté minutě vystrčil nad břevno. Další příležitost domácích se zrodila ve 21. minutě. Mrština našel dobře nejlepšího střelce Slaného Hořejšího, ale tomu se střela nepovedla. Podobně tomu bylo na druhé straně, kdy při svém střeleckém pokusu minul černolický Franěk. Blízko gólu měli znovu slánští fotbalisté na konci první půlhodiny, ale Mrština přihrávku Hořejšího zužitkoval střeleckým pokusem, který skončil jen na tyči.

Vyrovnaná hra plná opatrnosti ze síly protivníka pokračovala i ve druhé půli. Po pěti minutách hry se střela Podlešáka dotkla břevna slánské branky, a domácím brzy zatrnulo ještě víc, když se do vyložené šance znovu Podlešák. Brankář Cílek ale skvěle zabránil téměř jisté brance instinktivně nohou. S přibývajícími minutami získávali hosté mírnou převahu, která vyústila v další šanci v 71. minutě. Střelu k tyči ale odvážným skokem znovu vyrazil slánský brankář na roh. Po neproměněné šanci mohli hosté naopak inkasovat, ovšem střela Hořejšího těsně minula branku. Brzy poté se v 76. minutě prosadil slalomem přes dva protihráče výborně hrající Mrština, bohužel akci už neměl sílu dokončit.

Závěr zápasu se dohrával již v poklidném tempu, kdy oba týmy braly zavděk jeden mistrovský bod a hlavně nechtěly udělat fatální chybu, která by znamenala porážku. Zápas tak sice skončil bezbrankovým skóre, ale k vidění byl velmi kvalitní fotbal a výkon domácích proti velmi silným Černolicím je jistě dobrým počinem do dalších zápasů.

SK Slaný - SK Černolice 0:0

Sestava SK Slaný: Cílek - Zíma, Kostoévčéík, Kuba (79. Vimr), Kozák, Mrština, Majtaníék, Tauš, Hrdlička (74. Čablík), Hořejší, Hadrika. Trenér Grabmüller.

Sláva Pilík
19. 04. 2011, 11:58


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Jiří
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát