Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je pátek 26. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Slánští fotbalisté skončili sice druzí, ale o úspěchu nehovoří

Kliknutím zvětšit
Slánský Husárek napřahuje ke střele. Gól z toho ale nebyl. Slaný - Veltrusy 5:1. Foto Sláva Pilík

SK Slaný - AFK Veltrusy 5:1 (1:1)

Také v posledním kole I.B třídy zvítězilo slánské „áčko“ na svém hřišti vysokým rozdílem jako tomu bylo i v mnoha zápasech v průběhu soutěže. Za soupeře mělo sice poslední tým tabulky, ale dalo se očekávat, že už tolik ani o výsledek nepůjde, protože o postupujících Klecanech, bylo už dávno rozhodnuto. Jak se vyjádřil předseda klubu SK Slaný Zdeněk Hořejší, šlo hlavně o to důstojně uzavřít sezonu a hlavně dohrát utkání bez zbytečného zranění.

Podle toho také průběh zápasu vypadal. Souboje nebyly až tak tvrdé, jak obvykle bývá a protože domácím již o moc nešlo a nehráli s takovým nasazením, utkání zdánlivě vypadalo jako vyrovnané. Domácí o branku už v první půli vedli, ale na konci této části hry po krásném akci po levé straně a zpětné přihrávce před vápno hosté vyrovnali Melišíkem.

Už v první pětiminutovce druhé půle ale domácí prokázali svou kvalitu a ujali se znovu vedení. V 55. minutě pak přišla paráda domácího Mištěry, který perfektně zpracoval na hranici malého vápna vysoký centr ze zálohy a nebohému Nádeníkovi v brance hostí zblízka dal parádní jesličky. Poté mohl slavit tento ekvilibristický kousek s fanoušky za brankou hostí, kterými nebyl nikdo jiný než jeho kamarádi ze slánského béčka, za které ještě v minulé sezóně pravidelně nastupoval.

Hosté brzy poté dostali čtvrtý gól a rezignovali. Poslední čtvrthodina se tak stala přehlídkou vyložených šancí Slaného a též neuvěřitelným divadlem o tom, co také je možné nedat, z čehož měli přihlížející diváci mnohdy hodně úsměvů na líci. Pátým gólem domácí završili přece jen svou převahu, ale spokojeni nebyli.

„S působením A-týmu v letošní sezóně, i přes druhou příčku, nemůžeme být spokojeni, protože se nám již podruhé za sebou nepodařilo postoupit do vyšší soutěže. Samozřejmě, že to je náš cíl také do příští sezóny, ve které již ale bude vést A-tým nový trenér. Úspěšným byl sice rezervní tým, zřetelně už i loni měl hrát okresní přebor, ale přece jen výkladní skříní slánského fotbalu je „áčko“ a to svůj úkol zatím nesplnilo,“ vyjádřil se v přestávce mezi poločasy předseda SK Slaný Zdeněk Hořejší.

SK Slaný: Sábl - Máj, Majtaník, Hrdlička, Kroupa, Hořejší, Vimr, Tauš, Hadrika, Jonák, Husárek. Na střídání: Mrština, Kuba, Landvojtovič Vít, Klejna.

Branky Slaného - Hořejší 2, Hadrika, Mrština a Tauš z penalty, za Veltrusy - Melišík.

Sláva Pilík
20. 06. 2010, 17:24


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 3. Čtenáři celkem udělili: 11 bodů. Průměrný počet bodů: 3.67

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Jaroslav
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.29%

Spíše ano
graf

17.58%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.95%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3031
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát