Klikněte zde
Dobrý večer, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je úterý 23. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Slánští fotbalisté roznesli Řepín drtivým závěrem

foto
Velká šance Slaného na vyrovnání přišla před závěrem první půle. Přesto, že vše nasvědčuje vstřelení gólu, míč v síti neskončil. Přihlíží zleva Kozelka (č.5), kapitán Tauš (10) a Landvojtovič. Slaný - Řepín 3:1.

V pátém mistrovském kole I.B třídy hostili slánští fotbalisté na svém hřišti TJ Řepín. Domácí byli v utkání mírným favoritem a měli od počátku mírnou převahu. Hrozili zvláště po pravé straně, kde hrál velmi dobře na křídle Landvojtovič. Právě tento hráč prošel ve 12. minutě sám téměř až před brankáře, ale v poslední chvíli si dal míč příliš od nohy. V 18. minutě mohli domácí vést, když se dostali do brejku po chybě soupeře uprostřed hřiště. Landvojtovič posunul míč na Husárka, ten zpět z levé strany nacentroval, ale Landvojtovičova střela hlavou těsně minula vzdálenější tyč. Štěstí měli hosté také o minutu později, když řepínský gólman Peřestý podcenil slabou střelu Husárka, ale ta se téměř stočila do branky. Byla z toho ale jen tyčka. Ve 24. minutě padl první gól a překvapivě do slánské sítě. Paloušek využil své rychlosti i důrazu, po levé straně prošel lehce kolem Kuhna, a jeho centr našel na bodu penalty zcela volného Štrupla - 0:1. Hned po rozehrání přišel přesný centr na rozběhlého Landvojtoviče, Peřestý vyběhl jen napůl, ale oblouček slánského hráče skončil bohužel znovu jen na tyči.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění. Začali hrát mnohem rychleji, snažili se o bleskovou kombinaci a neztráceli žádný čas ani při standardních situacích či autovém vhazování. Navíc začal podporovat útok výborně hrající stoper Slaného Hafenrichter. Často se dostával středem hřiště do hloubi řepínské obrany a vždy pak přišly dobré situace domácích na vstřelení gólu. Z tlaku domácích dělali hosté chyby. Rozhodčí Chovanec jim odpustil dokonce i penaltu po faulu na Landvojtoviče uvnitř pokutového území a za několik minut později se mohla proti hostům kopat dokonce další „desítka“. Píšťalka ale znovu mlčela.

Slánští fotbalisté trpělivě snášeli nepřízeň osudu a vyvíjeli stále větší tlak na Peřestého branku. Dočkali se v 70. minutě, kdy Hadrika zaslouženě vyrovnal stav 1:1. To ovšem nebylo všechno. Hosté se už jen úporně bránili všemi deseti hráči v poli a v 88. minutě to přišlo. Krásný centr našel za obranu si naběhnuvšího Hafenrichtera a ten s velkým přehledem zblízka podél brankáře ke vzdálenější tyči dal vítězný gól Slaného. V 90. minutě se na pravé straně uvolnil Tauš, centroval před vápno Průchovi, jehož střela orazítkovala břevno branky Řepína. K odraženému míči se ale dostal Volf a zblízka stanovil účet utkání na zasloužených 3:1 pro SK Slaný.

Základní sestavy obou týmů:

SK Slaný: Scheiner - Kuhn, Hrdlička, Kozelka, Hadrika, Volf, Švásta, Tauš, Hafenrichter, Husárek, Landvojtovič.

TJ Řepín: Peřestý - Slepička, Ondráček, Vaněček, Vortel, Salač, Bláha, Kratochvíl, Prejza, Paloušek, Štrupl.

Sláva Pilík
20. 09. 2009, 22:06


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 5. Čtenáři celkem udělili: 23 bodů. Průměrný počet bodů: 4.6

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Jiří
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát