Klikněte zde
Dobrý večer, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je úterý 23. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Sokol Hrdlív v Tuřanech vyhrál, má tak stále naději na postup

Kliknutím zvětšit
To není gól v síti Hrdlíva, to by Slaný již vyhrálo III. třídu. Míč směřuje mimo tyče

Sokol Tuřany - Sokol Hrdlív 3:4 (2:4)

Hlavní rozhodčí známého fotbalového jména Fujdiar přivedl v sobotu na tuřanský trávník domácí tým Sokol proti aspirantu na postup ze III. třídy Sokolu Hrdlív. Hosté jako druzí v tabulce měli v případě vítězství stále naději na postup do vyšší soutěže, neboť na první Slaný ztráceli jen dva body.

Tuřanští ale nejsou týmem, který by chtěl doma před vlastními příznivci prohrávat. Od počátku zápasu byl vidět na obou stranách výkon s velkým nasazením. Útoky obou celků ale velmi převyšovaly obranou sílu soupeře, a tak k potěše asi stovky diváků padlo v zápase sedm gólů.

(Video natočil jeden z přihlížejících diváků)

První se vedení ujali hosté po střele Arlta ve 14. minutě. Domácí se snažili ze všech sil vyrovnat a podařilo se jim to po úniku Součka ve 22. minutě, který podél brankáře k pravé tyči zavěsil. Hrdlívští ale bojovali o šanci na postup s nesmírným úsilím, a to se jim vyplatilo ve 32. minutě a také o osm minut později, kdy postupně Kaslem a Tuháčkem „odskočili“ domácím o dvě branky na 1:3.

Závěr prvního poločasu pak byl velmi hektický. Nejdříve po nádherné akci a chybě hostů uprostřed hřiště Somol pohodlně snížil na 2:3, aby pak Hrabovský pohotově tečoval v poslední minutě první půle nepovedenou střelu z trestného kopu a trefil odkrytý zbytek místa u pravé tyče branky Tuřan - 2:4.

Ve druhé půli domácí nedali hostům znovu nic zadarmo a ti úpěnlivě hájili svůj náskok. V 65. minutě snížil na rozdíl jediné branky domácí Tauš a hosté se mohli bát, aby neztratili body. Nakonec se jim podařilo vyhrát, a tak jim stále zůstala šance na vítězství ve třídě a postup, ovšem zřetelně menší. To by totiž muselo SK Slaný B v sobotu 20. června fatálně selhat na hřišti předposlední Černuce. Sokol Hrdlív ukončil sezónu na domácím hřišti kvalitními Neuměřicemi a oba zápasy samozřejmě skončili už po uzávěrce tohoto vydání Slánských listů.

Branky: Souček, Somol, Tauš - Arlt, Kasl, Tuháček a Hrabovský. Rozhodčí: Fujdiar - Janoušek, Žabkovský.

Sokol Tuřany: Průcha - Hulcr, Malý Jiří, Nagy, Malý Marek, Tauš, Smrž (46. Pospíšil), Somol, Janoušek, Pejšek, Souček.

Sokol Hrdlív: Rosenkranz - Kos, Knytl, Arlt, Kočínský - Tuháček, Hraboský, Červenka, Krček - Kasl, Erba.

Sláva Pilík
14. 06. 2009, 23:13


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 1. Čtenáři celkem udělili: 4 bodů. Průměrný počet bodů: 4

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Jiří
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát