Klikněte zde
Dobré ráno, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je středa 24. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Slánská rezerva dosáhla v Černuci na postup

foto
S takovýmhle nasazením „létal“ po hřišti dorostenec Vimr. Obránci z Černuce ho nedokázali chytit a slánský útočník dal vítězný druhý gól zápasu. Foto Sláva Pilík

Viktorie Černuc - SK Slaný B 1:2 (1:1)

Až krásná akce devatenáctiletého dorostence hostujícího ze Zlonic Tomáše Vimra zažehnala obavy vedoucího týmu III. třídy SK Slaný o to, zdali skutečně postoupí do okresního přeboru. Předposlední Černuc totiž hodně zlobila a přesto, že hosté byli přece jen fotbalovější a nebezpečnější v útoku, domácí mohli za stavu 1:1 z několika dobrých šancí Slanému vidinu postupu zkomplikovat .

První poločas se nesl ve znamení převahy hostujícího celku, který dával jasně najevo, proč je mezi oběma týmy tak propastný bodový rozdíl. Už v 15. minutě se bombou pod břevno prezentoval Peška - bylo to 0:1 a zdálo se, že Slanému nestojí nic v cestě za jistým postupem. Minutu před koncem poločasu Slaňáci skórovali podruhé, bohužel ale do vlastní sítě, když se míč odrazil za záda bezmocného Šajnera od spoluhráče Landvojtoviče. Na stavu 1:1 samozřejmě nic nezměnily ani dvě Slaným nastřelené tyče černucké branky.

Ve druhé půli se domácí překvapivě stále více tlačili do útoku a měli několik dobrých příležitostí. Tou největší asi byla hlavička obránce Lisce, která jen těsně minula šibenici slánské branky. Parádní nůžky také vystřihl Drobný, ale balón minul levou tyč o necelý metr. Hosté také útočili, ale překážkou jim byl výborný výkon černuckého brankáře Mazára, který se představil velkou předvídavostí a jistotou. Navíc dokázal likvidovat veškeré centry před svou brankou a bravurně vyrazil i nádhernou střelu Průchy z trestného kopu. Nestačil pouze na střelu zblízka po skvělém průniku mladého Vimra. Ten dostal na hranici velkého vápna přihrávku od Průchy, „na pětníku“ obešel obránce a poté i brankáře a kolem dalšího z hráčů domácích marně zaskakujícího na brankové čáře s jistotou svou příležitosti proměnil ve vítězný gól Slaného.

Hosté si pak pečlivou zpomalovací taktikou a dlouhým držením míče na své polovině vítězství uhájili a pak už na hřišti mohli pod proudy šampaňského, které na ně jako první sprchu připravil trenér Vavroch, oslavovat postup do okresního přeboru.

„Domácí sice byli motivováni Hrdlívem a dělali, co mohli, ale my jsme to tady dobře zvládli. Kluci i po včerejší „rozlůčce“ makali naplno a i když tady soupeři body ztrácí, my jsme získali všechny tři. Jsem přesvědčen, že v okresním přeboru budeme hrát střed tabulky. Máme zkušené hráče, ale také výborné dorostence, kteří mužstvo vhodně doplňují,“ řekl po zápase spokojený trenér Radim Vavroch.

Branky: vlastní - Peška, Vimr. Rozhodčí: Stádník - Mikyna, Choba.

Viktorie Černuc: Mazár - Koutecký, Lisec, Potluka Pavel, Drobný, Potluka Ondřej, Kulich, Martinovský, Hykeš, Mikyna, Levý.

SK Slaný: B: Šajner - Čablík, Šindler, Kuba, Průcha, Lorenc, Volf, Landvojtovič, Hrubik (46. Kozák), Kovařík (46. Vimr), Peška.

Sláva Pilík
22. 06. 2009, 09:39


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 4. Čtenáři celkem udělili: 20 bodů. Průměrný počet bodů: 5

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Marek
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát