Klikněte zde
Dobré ráno, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Sokol Vraný vybojoval postup do I.A třídy

foto
Kapitán David (vlevo) mohl být s výkonem svého týmu spokojen. Lány - Vraný 1:3.

SK Lány - Sokol Vraný 1:3 (1:2)

V utkání posledního kola I.B třídy šlo na lánském fotbalovém stadionu o něco pouze hostům. Beznadějně poslední domácí jim měli být poslední překážkou před postupem ze skupiny do I.A třídy z druhého místa. Na dálku totiž bojoval Vraný s dalším druhým možným postupujícím - Kostelcem, který v sobotu vyhrál a měl o dva body více než právě Vraný. Trenér hostů se netajil před zápasem obavami ve stylu „míč je kulatý“ a sršel velkou nervozitou a přáním, aby jeho tým poslední krok k postupu zvládl.

Hosté se ale za svým cílem pustili neohroženě hned od úvodního hvizdu rozhodčí Navrátilové. Neuběhla ještě ani jedna minuta hry a do lánské sítě zavěsil balón šikovný Mrvík. To hostující Vraný zklidnilo a výsledkem byla jeho velká herní převaha a také druhá branka v síti domácích, kterou zaznamenal Špeta. Užuž se zdálo, že obavy hostů z možného překvapení na jejich účet mohou být liché, když těsně před koncem se po střele Ivo Rybáře ocitl míč v jejich síti. Snížení stavu znamenalo, že se hosté mohli dál o výsledek bát, protože remíza jim k postupu nestačila. Nakonec ale o všem rozhodl v 67. minutě excelentní střelec trestných kopů Urban. V zápase už „trestňák“ střílel a mířil dobře, ale Haužvic byl vždy na místě. Tentokrát ale vysoký útočník Vraného zatočil míč krásně do pravé šibenice a Haužvic už byl krátký.

Video natočil na naší žádost jeden z diváků.

Dvoubrankové vedení hostům stačilo k tomu, aby si hlídali výsledek pečlivou obranou a jelikož disponují právě v zadních řadách zkušenými hráči, tak se jim jejich záměr bezezbytku podařil.

Sokol Vraný tak postoupil do vyšší soutěže. Podle posledních informací ale nakonec postupuje i Kostelec, druhý tým s nejvyšším počtem bodů na druhém místě jedné ze skupin I.B třídy. To proto, že Slovan Velvary se sice v krajském přeboru udržel, ale podal přihlášku pouze do I.B. třídy, tak se v I.A třídě uvolnilo další místo. Vranské ale může těšit fakt, že postupují nikoliv díky nějaké náhodě, ale postup si vybojovali na hřišti.

Branky: Rybář I. - Mrvík, Špeta, Urban. Rozhodčí: Navrátilová - Divílek, Vilhelm.

SK Lány: A: Haužvic - Rybář Vít, Rybář Ivo, Čapek, Dudášik David, Vácha, Dvořák, Blín, Lupák, Švolba. Na střídání připraveni: Reichl, Kubička a Dudášik Petr.

Sokol Vraný: Pražák - Kalík, Špeta, Urban, Pazdera, David, Bauer, Šafránek, Mrvík, Maliňák, Suchý. Na střídání: Šedivý, Kincl a Němec.

Sláva Pilík
22. 06. 2009, 19:33


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Článek ještě nebyl hodnocen

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Oto
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.32%

Spíše ano
graf

17.56%

Spíše ne
graf

15.18%

V žádném případě
graf

23.94%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3024
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát