Klikněte zde
Dobré odpoledne, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je čtvrtek 28. března 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Zmařené šance znamenaly další porážku slánských fotbalistů

foto
Agilní slánský útočník Vimr měl v zápase několik šancí, porážku ale neodvrátil.

Ani třetí mistrovské utkání slánských fotbalistů v I.A třídě body nepřineslo. Na domácím hřišti si slánští hráči místy vytvořili až drtivý tlak a dlouhé minuty nepustili soupeře z Příbrami přes vlastní polovinu, ale výsledkem bylo jen maření i těch nejvyloženějších šanci a nakonec těsná porážka.

Nejdříve mohli ale skórovat hosté. Již ve druhé minutě musel totiž zasahovat nový ochránce slánské branky Sedláček, když musel po příliš krátké malé domů vyběhnout proti řítícímu se útočníkovi hostů a pádem pod nohy šanci zmařit. Poté už ovládli hru domácí a vytvořili si spoustu příležitostí. Těmi největšími jistě byla ta Hořejšího v 9. minutě či v 11. minutě, kterou měl rychlý, i když postavou malý útočník Vimr. Ten se individuálně prosadil do velkého vápna a ze 13 metrů bohužel trefil jen brankáře. Další střelu Hadriky srazil brankář k obráncům, kteří v tísni dávali těsně kolem vlastní tyčky na roh a střelu Tauše z dálky v 15. minutě vytáhl brankář hostí Poplštein ze šibenice rovněž mimo svou svatyni.

Co se nedařilo téměř půl hodiny Slanému, dokázali hosté v mžiku ve 33. minutě. Po velké chybě domácí obrany pět metrů před velkým vápnem se k míči dostal příbramský Čupalka, lehce prošel kličkami kolem tří překvapených slánských zadáků a přesně mířenou střelou ke vzdálenější tyči poslal brankáře Sedláčka do role diváka - 0:1. Již po dvou minutách se po centru slánského Zímy na malé vápno téměř dostali ke skórování dva domácí útočníci, ale brankář hostí jim doslova „ukradl“ míč z hlavy.

Po změně stran se pustili Slánští okamžitě do ofenzivy, ale zakrátko našli hostující útočníci v nedbalkách nedostatečně početnou obranu a z brejku zvýšil střídající Kuba na 0:2. Dobře a obětavě hrající domácí tento fakt hodně zaskočil a na dlouhé minuty se hra na obou stranách vyrovnala. Navíc hosté mohli po dvou minutách zvýšit, ale střílenou přihrávku do malého vápna všichni minuli a míč naštěstí jen těsně minul slánskou tyčku. Štěstí se na domácí usmálo až v 56. minutě, kdy se zčistajasna odrazil míč ve vápně k volnému Hořejšímu, který ho přesně uklidil do příbramské sítě - 1:2.

V 76. minutě nastřelili hosté nenápadným obloučkem břevno a z protiútoku po krásné kombinaci celého slánského útoku domácí již brankáře Poplšteina překonali ovšem tentokrát štěstí neměli, když se míči do cesty postavila tyč.

V závěrečné čtvrthodině byl k vidění velmi tvrdý fotbal. Domácí se hnali za vyrovnáním, hosté zuby nehty bránili. Slánští neměli štěstí ani pět minut před koncem, kdy byli přesvědčeni, že se Příbramští dopustili faulu v pokutovém území. Přestože stažení hráče za ruku bylo zřetelné, píšťalka rozhodčího Kováře zůstala němá a když se nepodařilo proměnit ani další příležitost těsně před koncem zápasu, odešli hráči SK Slaný, byť nezaslouženě, již potřetí poražení a stále jsou bez bodu.

SK Slaný: Sedláček - Majtaník, Zíma Hořejší, Vimr, Urban, Tauš, Hadrika, Michalík, Hafenrichter, Landvojtovič. Střídali Kozák a Mrština.

Sláva Pilík
23. 08. 2010, 14:35


Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

rony - 24. 08. 2010, 21:49:08
poděkování
děkuji p. Pilíkovi za perfektní videa z průběhu zápasu. velmi nám to pomáhá- třeba když se hráči vymlouvají na ofsajd. je dobře, když svoje chyby mohou vidět. díky

Dnes má svátek Taťána
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.26%

Spíše ano
graf

17.60%

Spíše ne
graf

15.21%

V žádném případě
graf

23.93%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3005
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát