Klikněte zde
Dobré ráno, vítáme Vás na našem zpravodajském serveru.
Dnes je pátek 26. dubna 2024 Přesný čas: 00:00:00
Z okolí Slánska

VIDEO: Velvary si z Nového Strašecí odvezly „pětku“

Kliknutím zvětšit
Debaklu Velvar nezabránil ani Pazdera (vlevo ve světlém), ani Šelicha (vpravo). Foto Sláva Pilík

Ve 27. kole krajského přeboru se Slovan Velvary představil na půdě mužstva, které je sice v tabulce za ním, ale v jarní polovinu soutěže předvádí lepší výkony. Zpočátku zápasu byly ale Velvary o něco lepší a několikrát hrozily hlavně ze standardek či po kopu z rohu. Během první čtvrthodiny ale domácí hru vyrovnali a v 17. minutě poprvé a důrazně zahrozili.

To velvarští zadáci provedli pěkný zmatek ve svém ofsajd systému, novostrašecký Kudela se vrátil za obranu na centr a poměrně pohodlně z pravé strany kolem vybíhajícího Kieryka otevřel skóre - 1:0. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí obrana byla přesná. Až ve 41. minutě poslal přízemní centr do vápna Háša, obránce domácích míč dobře netrefil a nabíhající Vošmera vyrovnal - 1:1.

Druhý poločas zápasu začal šokem pro hosty. Neuplynulo ještě ani pět minut a velvarská obrana znovu zaspala. Domácí Kudela vystřelil, Kieryk míč vyrazil na levou stranu ke Krumhanzlovi a jeho centr z malého vápna dorazil do sítě zcela volný Tlustý - 2:1. Od té doby bylo na hřišti jediné mužstvo - domácí. Hosté se navíc příliš nepouštěli do útoků, vysunutý zůstal jen Neuman a ten byl při zpracovávání vysokých centrů příliš osamocen. Na druhé straně se zvláště novostrašecký Kudela a pohyblivý Krumhanzl rozehráli k výbornému výkonu. Velvarští vysocí a robustní obránci měli s jejich pohyblivostí velké problémy a kupili jednu chybu za druhou. V 66. minutě po velké chybě utekl Kudela a šikovně Kieryka přehodil - 3:1. Výsledek mohl několikrát změnit Krumhanzl, vždy po velkých chybách velvarské obrany v rozehrávce před vlastním pokutovým územím, ale třikrát za sebou ho zázračně vychytal Kieryk. V závěru zápasu jakoby velvarská obrana zcela rezignovala a nepovedený poločas znamenal výsledkový debakl. V 84. minutě odskočil kapitánu Hodanovi míč při zpracování, zachytil ho Krumhanzl a počtvrté zcela sám proti Kierikovy dal přece jen gól- 4:1. Výsledek dalším gólem pečetil v poslední minutě autor hattricku Kudela - 5:1.

Domácí si tak pojistili s konečnou platností účast v soutěži i v příštím roce, Velvary pokračovaly v nevýrazných jarních výkonech. Zvláště jejich výkon ve druhé půli byl velmi nedostatečný a „pětka“ tak byla zcela zasloužená.

Branky: Kudela 3, Tlustý a Krumhanzl - Vošmera.

Sestavy:

Sokol Nové Strašecí - Kut - Vosyka, Vecka, Koula, Soukup, Černý, Duchoň, Tlustý, Krumhanzl, Havel, Kudela. Trenér: Mrázek.

Slovan Velvary - Kieryk - Hodan, Slavíček, Moravec, Pazdera, Háša, Neuman, Grohman, Vošmera, Šelicha, Klempt. Trenér: Mašek.

Sláva Pilík
31. 05. 2009, 11:25


Hodnocení článku:


5 b. = skvělý  4 b. = dobrý  3 b. = ujde  2 b. = nic moc  1 b. = slabý

Počet hlasujících: 3. Čtenáři celkem udělili: 13 bodů. Průměrný počet bodů: 4.33

Komentáře:

Pokud chcete vkládat komentáře, musíte se přihlásit.

Dnes má svátek Jaroslav
 
NAŠE ANKETA:
Jste pro obnovení tělesných trestů ve škole?

Určitě ano
graf

43.31%

Spíše ano
graf

17.58%

Spíše ne
graf

15.16%

V žádném případě
graf

23.95%

Celkový počet hlasujících čtenářů: 3027
+-
 
Zprávičky

Založení houbařského spolku

12. 10. 2017, 12:10

Betlémské světlo

12. 10. 2017, 12:08

Tak přece demolice nebude!

12. 10. 2017, 12:01

OtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaOtevřítOtevřítOtevřítReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklamaReklama
© Jiří Červenka - Gelton   |   Použití materiálů jen se souhlasem provozovatele a majitele webu.   |   Webdesing: Jakub Charvát